background

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!


Use Anonymous Ads

What does this log mean?

edited March 2015 in Support
Hi,


I recently started mining again, and eventhough previously I had no issues whatsoever I now keep getting this log:







20s:79.09 avg:78.75 u:67.27 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.88 avg:78.75 u:66.91 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:79.09 avg:78.76 u:66.56 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.89 avg:78.75 u:66.21 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:79.08 avg:78.76 u:65.87 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:79.24 avg:78.76 u:65.52 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.99 avg:78.76 u:66.29 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

 [2015-03-10 23:04:01] Stratum connection to pool 0 interrupted

20s:75.60 avg:78.72 u:65.95 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

 [2015-03-10 23:04:05] Stratum authorisation success for pool 0

20s:74.67 avg:78.69 u:66.71 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:75.84 avg:78.68 u:67.46 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:76.80 avg:78.68 u:67.12 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:77.50 avg:78.68 u:66.78 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:77.95 avg:78.68 u:68.59 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.14 avg:78.68 u:69.31 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

 [2015-03-10 23:06:22] New block: ...74f1df2c3a6b7d86 diff 47.4G (339.5P)

 [2015-03-10 23:06:22] Stratum from pool 0 detected new block

20s:78.45 avg:78.68 u:68.97 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.53 avg:78.68 u:68.63 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.43 avg:78.68 u:68.30 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.57 avg:78.68 u:67.96 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.48 avg:78.68 u:69.71 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.62 avg:78.68 u:69.38 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.41 avg:78.68 u:69.04 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.55 avg:78.68 u:68.71 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.50 avg:78.68 u:69.41 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.48 avg:78.67 u:71.11 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.69 avg:78.68 u:70.78 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.49 avg:78.67 u:70.44 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

20s:78.59 avg:78.67 u:71.12 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none

Could someone please help me fix this issue? 

Comments

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file