background

What does these log mean??? :-/

Hi all

Very new to Macminer and certainly have basic theory knowledge of BitCoin

When running MacMiner, the FPGA/ASIC & GPU Miner keeps showing logs of similar nature.


=====================================================
[2015-01-22 14:11:48] Message from pool 0: --- Welcome to Bitcoin Affiliate Network! ---

 [2015-01-22 14:11:48] Message from pool 0: --- Welcome to Bitcoin Affiliate Network! ---
 [2015-01-22 14:11:48] Message from pool 0: ... Let's find this block! SHE LOVES HER DADDY!...

 [2015-01-22 14:11:48] Message from pool 0: ... Let's find this block! SHE LOVES HER DADDY!...
 [2015-01-22 14:11:48] Stratum authorisation success for pool 0

20s:58.21 avg:54.66 u:42.76 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
 [2015-01-22 14:12:02] New block: ...6e0ddf8a #339996 diff 44G (314.8P)
 [2015-01-22 14:12:02] Stratum from pool 0 detected new block

 [2015-01-22 14:12:02] Stratum from pool 0 detected new block
20s:58.59 avg:54.80 u:41.39 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.59 avg:54.92 u:40.10 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.59 avg:55.03 u:38.89 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.70 avg:55.14 u:37.75 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.61 avg:55.24 u:42.78 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.62 avg:55.33 u:41.60 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.72 avg:55.43 u:52.04 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.65 avg:55.51 u:50.68 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.64 avg:55.59 u:49.38 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
 [2015-01-22 14:15:02] JSON-RPC non method decode failed: (null)
20s:58.72 avg:55.67 u:48.15 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.66 avg:55.74 u:46.98 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.62 avg:55.81 u:45.86 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.71 avg:55.88 u:44.80 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.67 avg:55.94 u:43.78 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.67 avg:56.00 u:42.81 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.72 avg:56.06 u:41.88 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.59 avg:56.11 u:40.99 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.52 avg:56.16 u:40.14 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
20s:58.66 avg:56.22 u:43.69 Mh/s | A:0 R:0+0(none) HW:0/none
=================================================


Then it'll just keeps repeating the same thing all over again. but the Accepted/Rejected always 0. I must be missing something :(

On another note, my CPU Miner window always states "Starting....." though I can see the logs indicating it's started.

Comments

Leave a Comment

Drop image/file