background

Not sure if GPU mining is working

edited August 2016 in Support
Hello, I am using MacMiner version 1.5.42 (1542) and I am trying to mine scrypt coins with my gpu but when I set the pool and the configuration to start mining I get this message:
The primary pool is set to stratum+tcp://wdc.coinmine.pl:9090 and the user is set to jungle
and then:
Your miner was restarted automatically after a sudden stop at 20:08:11.
And I'm getting this message.
[2016-08-17 20:08:34] CL Platform 0 vendor: Apple
[2016-08-17 20:08:34] CL Platform 0 name: Apple
[2016-08-17 20:08:34] CL Platform 0 version: OpenCL 1.2 (Feb 27 2015 01:29:10)
[2016-08-17 20:08:34] Platform 0 devices: 1
[2016-08-17 20:08:34] 0 GeForce GT 750M
[2016-08-17 20:08:34] Unable to load ati adl library
[2016-08-17 20:08:34] Probing for an alive pool
[2016-08-17 20:08:34] Testing pool stratum+tcp://wdc.coinmine.pl:9090
[2016-08-17 20:08:34] Stratum authorisation success for pool 0
[2016-08-17 20:08:34] Pool 0 stratum+tcp://wdc.coinmine.pl:9090 alive
[2016-08-17 20:08:35] JSON-RPC non method decode failed: (null)
[2016-08-17 20:08:35] Network difficulty changed to 72 (518.7M)
[2016-08-17 20:08:35] New block: ...dfb77c6c2934a294 diff 72 (518.7M)
[2016-08-17 20:08:35] Stratum from pool 0 detected new block
[2016-08-17 20:08:35] Init GPU thread 0 GPU 0 virtual GPU 0
[2016-08-17 20:08:35] CL Platform vendor: Apple
[2016-08-17 20:08:35] CL Platform name: Apple
[2016-08-17 20:08:35] CL Platform version: OpenCL 1.2 (Feb 27 2015 01:29:10)
[2016-08-17 20:08:35] List of devices:
[2016-08-17 20:08:35] 0 GeForce GT 750M
[2016-08-17 20:08:35] Selected 0: GeForce GT 750M
[2016-08-17 20:08:35] initCl() finished. Found GeForce GT 750M
[2016-08-17 20:08:35] API running in IP access mode on port 4052

I would appreciate very much some help as I am new in using MacMiner.

Leave a Comment

Drop image/file