background

Am I mining? last line is: Probing for an alive pool

Hi! Newbie here - think I'm almost there on my mac, GPU mining. The last lines from output are:

[13:26:07] Startup GPU initialization... Using settings from pool pool.verters.c
om.
[13:26:07] Startup Pool No = 0
[13:26:08] Building binary ckolivasIris Progw256l8lg2tc3008nf10.bin
[13:26:11] Initialising kernel ckolivas.cl with nfactor 10, n 1024
[13:26:11] Building binary ckolivasGeForce GT 750Mgw256l8lg2tc4032nf10.bin
[13:26:13] Initialising kernel ckolivas.cl with nfactor 10, n 1024
[13:26:13] Probing for an alive pool

Comments

  • no errors per say, but just not sure if the pool site I am using is simply not providing me a pool yet. I see no activity from my user account on pool.verters.com, but my terminal is churning away on my mac attempting something, perhaps looking for the pool available and thus, no actual mining taking place yet.

  • Here is my verbose output from the current mining attempt:

    sgminer - Started: [2017-11-20 14:59:00] - [0 days 02:51:02]

    (5s):4.853K (avg):4.963Kh/s | A:0 R:0 HW:753 WU:0.000/m
    ST: 2 SS: 0 NB: 29 LW: 8615 GF: 0 RF: 0
    Connected to pool.verters.com (stratum) diff 128 as user esac5555

    Block: cc1048d5... Diff:5.19G Started: [17:49:45] Best share: 0

    [P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
    GPU 0: | 3.869K/4.015Kh/s | R: 0.0% HW:627 WU:0.000/m I: 8

    GPU 1: | 940.0/ 948.0h/s | R: 0.0% HW:127 WU:0.000/m I: 8

    [17:48:30] (5s):4.967K (avg):4.964Kh/s | A:0 R:0 HW:747 WU:0.000/m
    [17:48:35] (5s):4.917K (avg):4.964Kh/s | A:0 R:0 HW:747 WU:0.000/m
    [17:48:37] [THR0] GPU0: invalid nonce - HW error
    [17:48:40] (5s):4.969K (avg):4.964Kh/s | A:0 R:0 HW:748 WU:0.000/m
    [17:48:40] [THR0] GPU0: invalid nonce - HW error
    [17:48:45] (5s):4.968K (avg):4.964Kh/s | A:0 R:0 HW:749 WU:0.000/m
    [17:48:50] (5s):5.009K (avg):4.964Kh/s | A:0 R:0 HW:749 WU:0.000/m
    [17:48:52] [THR0] GPU0: invalid nonce - HW error
    [17:48:55] (5s):5.017K (avg):4.964Kh/s | A:0 R:0 HW:750 WU:0.000/m
    [17:48:57] [THR1] GPU1: invalid nonce - HW error

  • Unfortunately vertcoin mining is unreliable on a Mac, you're only getting hardware errors which means it's not working. Best I can recommend for now is trying another currency, sorry!

Leave a Comment

Drop image/file